Inloggen en wachtwoord | 20 januari 2023
klanten beheren

Ik kan niet inloggen, wat nu?

Lukt het niet om in te loggen in Tribe CRM. Dat is vervelend!

In dit artikel lichten we aantal mogelijke oorzaken en oplossingen toe.

1. Het lukt mij niet om in te loggen?
  2. Ik ben vergeten de bevestigingslink te accepteren. Wat nu?
  3. Ik kan nog steeds niet in loggen?

Om in te loggen, navigeer je naar app.tribecrm.nl

1 Het lukt je niet om in te loggen?

Er kunnen meerdere oorzaken zijn, waardoor je niet kunt inloggen:

1. Je bent je wachtwoord vergeten:

Navigeer naar app.tribecrm.nl en klik dan op “wachtwoord vergeten?”
Je ontvangt direct een e-mail met daarin een link. Klik je op de link om je nieuwe wachtwoord in te stellen en in te loggen.Indien je geen e-mail ontvangt controleer dan je e-mailadres. De wachtwoord vergeten e-mail wordt alleen verstuurd als Tribe jouw mailadres herkent, op basis van een geregistreerd gebruikersaccount.

2. Jij hebt jouw bevestigingsemail niet geaccepteerd:

Na je eerste registratie met gebruikersnaam en wachtwoord, heb je een bevestigingslink op je persoonlijke e-mailadres ontvangen. Jij hebt toen waarschijnlijk niet op de link geklikt, waardoor je de registratie niet definitief hebt geaccepteerd. Je kunt nu een nieuwe bevestigingsemail opvragen door opnieuw de bevestigingslink te laten versturen. Hoe doe je dat?

2 Ik ben vergeten de bevestigingslink te accepteren. Wat nu?

Ga naar app.tribecrm.nl en log in met je emailadres en een (fout) wachtwoord, zodat je de volgende notificatie krijgt:

Je krijgt bovenstaande rode vlak te zien met daarin de optie om opnieuw de bevestigingsemail te versturen. Klik hier op en ga naar je email account om de bevestigingsemail te openen en klik op de link in de email. Je hebt nu je account geactiveerd en kunt opnieuw inloggen.

3 Is het nog steeds niet gelukt om in te loggen?

Zit je op de verkeerde pagina?

Wellicht heb je geklikt op de knop registreren en herkent Tribe CRM je e-mail adres omdat je al toegang hebt tot een bestaande Tribe omgeving. Tribe CRM accepteert bij het registreren van een nieuw account namelijk niet twee keer hetzelfde e-mailadres.

Ga terug en klik daarom op inloggen en voer hier je emailadres en wachtwoord in!

Welke gebruikersnaam heb je ingevoerd?

Heb je de juiste gebruikersnaam ingevoerd? Je gebruikersnaam in Tribe CRM is altijd je e-mailadres. Ga naar app.tribecrm.nl en voer je e-mailadres en wachtwoord opnieuw in.