Verhoog je effectiviteit met Tribe CRM

Probeer 14 dagen gratis

Supportvragen van klanten worden automatisch tickets

Als klanten een e-mail sturen naar een  e-mail adres voor het leveren van support  dan zorgt Tribe dat er een ticket met een opvolgtaak aangemaakt wordt voor de juiste medewerker en dat de klant een ontvangstbericht krijgt met een uniek ticketnummer. Dit zorgt er voor dat je efficiënt vragen van klanten kunt opvolgen.

Support vragen worden automatisch tickets

Klantenservice leveren vanuit Tribe CRM: 360-graden overzicht

Met Tribe is je klantenservice volledig geïntegreerd in je CRM systeem. Je bent dus altijd op de hoogte van het complete verhaal of dat nu vanuit sales, management of klantenservice is. Hierdoor neem je altijd de beste beslissingen.

14 dagen gratis testen.
360 graden klantbeeld

Overzichtelijk support dashboards

Je krijgt een helder overzicht op je hoeveelheid tickets per medewerker, per team, per onderwerp en productgroep. Signaleer eventuele problemen door scherp in de gaten te houden wat er speelt bij de klant.

Overzichtelijke support dashboards

Automatiseer met een paar clicks je klantenservice

Automatiseer je eigen slimme processen om tijd te besparen op handmatige taken. Richt bijvoorbeeld in welke tickets automatisch worden aangemaakt bij de eerste- of de tweede lijn medewerkers. Stel slimme alerts in om op de hoogte te blijven.

Automatiseer met een paar kliks je klantenservice

Klantportaal

Nodig je klant uit voor een eigen portaal. Tickets, bijbehorende e-mails en notities kunnen zichtbaar worden in dat klantportaal waardoor je ook aan je klanten inzicht en overzicht biedt.

Werk samen met je klanten in een klantportaal

Geloof ons niet zomaar, geloof onze klanten

36jaar
Toonaangevende ervaring
5.200+
Tevreden CRM klanten
18.200+
Tevreden CRM gebruikers
400+
Positieve reviews

Simpel, slim en intuïtief

Wij hebben ons geavanceerde alles-in-een CRM-platform ontwikkeld op basis van een unieke architectuur. Hierdoor kun jij realtime samenwerken, pas je standaard modules in een paar klikken aan en creëer je zelfs eigen modules, zonder ook maar één regel code. En zo kun jij profiteren van een State of the art CRM-oplossing voor een ongelooflijk lage prijs.

Wij zijn blij met jou.

CRM team CRM team

Wij zijn blij met jou.

Bij Tribe werken slimme en gedreven mensen met één gezamenlijk doel voor ogen; jou elke dag de beste en meest prettige werkbeleving geven met het krachtigste CRM-platform ooit. Zodat jij met Tribe een duurzame bijdrage kunt leveren aan het succes van jouw organisatie. Dat is onze passie. En die willen wij graag met jou delen.