Digitaal werkbonnen plannen, ondertekenen en factureren

Probeer 14 dagen gratis

Effectieve samenwerking tussen binnendienst en buitendienst

Tribe CRM zorgt voor het stroomlijnen van processen; van sales, tot planning, van uitvoering tot facturatie. Start een werkbon vanuit een offerte of een project. Je hoeft nooit meer te zoeken naar wat je kunt factureren, voltooide werkbonnen staan automatisch voor je klaar. Zet de werkbon in één klik om naar factuur. Voeg eventueel een toelichting of reiskosten toe, voor je de factuur verzendt.

Tribe CRM app

Er gaat nooit meer informatie verloren

Vind altijd de gemaakte afspraken en werkbonnen terug op de overzichtelijke tijdlijn van je klant. Bewaar belangrijke e-mailgesprekken en notities in een centraal klantdossier

Nu starten.
Er gaat nooit meer informatie verloren

Planning: in sync met je externe agenda

Synchroniseer de agenda’s van alle collega’s met de Tribe CRM zodat je inzicht hebt in elkaars planning.

Planning in sync met je externe agenda

Werkbon digitaal ondertekenen

De buitendienst voegt eventueel notities, uren en extra materialen toe op de werkbon. Vervolgens wordt de werkbon ter plekke digitaal ondertekend of doorgestuurd naar de klant om te ondertekenen.

Werkbonnen digitaal ondertekenen

Geloof ons niet zomaar, geloof onze cijfers

36jaar
Toonaangevende ervaring
5.200+
Tevreden CRM klanten
18.200+
Tevreden CRM gebruikers
400+
Positieve reviews

Simpel, slim en intuïtief

Wij hebben ons geavanceerde alles-in-een CRM-platform ontwikkeld op basis van een unieke architectuur. Hierdoor kun jij realtime samenwerken, pas je standaard modules in een paar klikken aan en creëer je zelfs eigen modules, zonder ook maar één regel code. En zo kun jij profiteren van een State of the art CRM-oplossing voor een ongelooflijk lage prijs.

Wij zijn blij met jou.

CRM team CRM team

Wij zijn blij met jou.

Bij Tribe werken slimme en gedreven mensen met één gezamenlijk doel voor ogen; jou elke dag de beste en meest prettige werkbeleving geven met het krachtigste CRM-platform ooit. Zodat jij met Tribe een duurzame bijdrage kunt leveren aan het succes van jouw organisatie. Dat is onze passie. En die willen wij graag met jou delen.