Gebruik Workflow automations en ervaar de kracht!

Probeer 14 dagen gratis

Automatiseer routinewerk

Automatiseer het versturen van e-mails, bij een inkomende informatieaanvraag of support ticket. Bepaal wie een automatische taak toegewezen krijgt om deze support ticket op te volgen. Of voeg herinneringen toe voor vervaldatums of notificaties bij een wijziging. Zet automations in en bespaar veel tijd op handmatige taken. Je kan bijna alles automatiseren zonder dat er ook maar één regel code aan te pas komt!

Modules zelf aanpassen en maken

Zelf automations inrichten

Standaard biedt Tribe de meest voorkomende automations die je kunt gebruiken in jouw processen. Of maak eenvoudig zelf een automation voor jouw specifieke situatie.

Ontdek het zelf test gratis.
Workflow Automation Icon

Geloof ons niet zomaar, geloof de cijfers

36jaar
Toonaangevende ervaring
5.200+
Tevreden CRM klanten
18.200+
Tevreden CRM gebruikers
400+
Positieve reviews

Simpel, slim en intuïtief

Wij hebben ons geavanceerde alles-in-een CRM-platform ontwikkeld op basis van een unieke architectuur. Hierdoor kun jij realtime samenwerken, pas je standaard modules in een paar klikken aan en creëer je zelfs eigen modules, zonder ook maar één regel code. En zo kun jij profiteren van een State of the art CRM-oplossing voor een ongelooflijk lage prijs.

Wij zijn blij met jou.

CRM team

Wij zijn blij met jou.

Bij Tribe werken slimme en gedreven mensen met één gezamenlijk doel voor ogen; jou elke dag de beste en meest prettige werkbeleving geven met het krachtigste CRM-platform ooit. Zodat jij met Tribe een duurzame bijdrage kunt leveren aan het succes van jouw organisatie. Dat is onze passie. En die willen wij graag met jou delen.