Evenementen en opleidingen centraal

Probeer 14 dagen gratis

Automatische deelnemersregistratie

Contacten die zich op je event hebben ingeschreven via je nieuwsbrief of je website worden in CRM automatisch opgeslagen. Houd deelnemerslijsten bij  en communiceer op de juiste momenten met een druk op de knop.

Workflow Automation Icon

Vergeet niks meer

Archiveer bij je project welke correspondentie er is geweest. Vind altijd je gemaakte afspraken, e-mailgesprekken, facturen en updates op één centrale plek terug.

 

Gratis 14 dagen testen.
Altijd en overal toegang tot Tribe CRM

Werk online samen aan een evenement

Creëer dashboards met relevante widgets om samen online aan je evenement of opleiding te werken

 

Grip op projecten en budgetten

Geloof ons niet zomaar, geloof de cijfers

36jaar
Toonaangevende ervaring
5.200+
Tevreden CRM klanten
18.200+
Tevreden CRM gebruikers
400+
Positieve reviews

Simpel, slim en intuïtief

Wij hebben ons geavanceerde alles-in-een CRM-platform ontwikkeld op basis van een unieke architectuur. Hierdoor kun jij realtime samenwerken, pas je standaard modules in een paar klikken aan en creëer je zelfs eigen modules, zonder ook maar één regel code. En zo kun jij profiteren van een State of the art CRM-oplossing voor een ongelooflijk lage prijs.

Wij zijn blij met jou.

CRM team CRM team

Wij zijn blij met jou.

Bij Tribe werken slimme en gedreven mensen met één gezamenlijk doel voor ogen; jou elke dag de beste en meest prettige werkbeleving geven met het krachtigste CRM-platform ooit. Zodat jij met Tribe een duurzame bijdrage kunt leveren aan het succes van jouw organisatie. Dat is onze passie. En die willen wij graag met jou delen.