PerfectView CRM zoekt nieuwe collega’s!

PerfectView is op zoek naar een aantal nieuwe collega’s om ons team in Den Bosch te versterken. Het huidige team is divers en heeft een goede dynamiek. We zetten onze mensen op de eerste plaats terwijl we efficiënt doorpakken om onze doelen jaar op jaar te behalen; met hart voor de klant.

Wij zijn op zoek naar een:

Customer Success Manager

Als Customer Success Manager zorg je ervoor dat het onze klanten aan niets ontbreekt. Je ondersteunt, denkt met de klant mee én helpt ze vooruit. Alles om de ervaring van de klant met onze CRM producten te optimaliseren. Hierbij houd je het belang voor de organisatie scherp in de gaten.

1ste lijns Servicedesk medewerker PerfectView CRM Online / Tribe CRM

Als Servicedesk medewerker ben jij hét aanspreekpunt van onze klanten. Je helpt klanten met functionele gebruikersvragen snel op weg in het systeem. Hierbij houd je rekening met het bewaken van doorlooptijden en acteer je proactief op problemen. Onze klanten sta je telefonisch en per e-mail te woord. Je werkt in een vast team van toppers dat midden in de organisatie staat.

CRM Coach

Als CRM Coach richt je samen met onze klanten de perfecte CRM omgeving in. Je bent strategisch en bedrijfskundig goed onderlegt waardoor je altijd de meest optimale CRM workflow samen met de klant creëert. Coachings variëren van teams van 2 tot teams van 100 gebruikers. Iedere klant benader jij met hetzelfde enthousiasme.

Medior Developer R&D – Den Bosch

Junior Developer R&D – Den Bosch

Ben jij die betrokken collega die wij missen? 

Over ons Als marktleider van CRM in Nederland zetten we ons al 38 jaar met passie in voor het optimaliseren van de processen van onze klanten. CRM helpt organisaties bij het structureren van workflows en het managen van (klant)relaties. Omdat we dat al zo lang, zo goed doen mogen we organisaties als de eerste kamer Staten Generaal, het VUMC, de GGD en meer dan 5.000 ondernemers binnen het MKB tot ons klantportfolio rekenen. PerfectView is onderdeel van de Europese CRM speler Efficy Group. Op de Nederlandse CRM markt werken wij als een geoliede machine. Met veel ruimte voor een persoonlijke benadering. De Efficy Group bestaat inmiddels uit 600 medewerkers gevestigd in 15 landen. En we groeien door! Omdat we een bedrijf in volle groei zijn, heb je je eigen toekomst in handen.

Solliciteer direct

Naam
Adres
Max. bestandsgrootte: 31 MB.