CRM dat ontworpen is om aan jouw behoeften te voldoen

Probeer 14 dagen gratis

Binnen enkele minuten ingericht

Tribe CRM is visueel, gemakkelijk en intuïtief zodat je gelijk aan de slag kunt. Richt binnen enkele minuten je eigen verkoopproces in of creëer een nieuwe activiteit met een eigen workflow. Maak meerdere verkooppijplijnen en geef zelf namen aan de fases.

 

Binnen enkele minuten ingericht

Data wordt een goudmijn: inzichtelijk en overzichtelijk

Bepaal naast de standaardvelden nog meer kenmerken die je bij je relaties wilt verzamelen om de beste basis te leggen onder jouw bedrijfsprocessen.

Ontdek het zelf test gratis.
Data wordt een goudmijn inzichtelijk en overzichtelijk

Visualiseer je werk met dashboards

In Tribe zijn dashboards met widgets het uitgangspunt. Denk aan een verkoopdashboard; creëer je eigen overzichtelijk dashboard of deel het met je collega’s. Transformeer de data van klanten, verkoop, facturatie of projecten in de vorm zoals jij het graag ziet. Blader door de bibliotheek waar je toegang hebt tot aangepaste kalenderweergaven, widgets, en andere hulpmiddelen om je bedrijf een efficiëntie boost te geven.

 

Visualiseer je werk met dashboards

Creëer je eigen klantportalen

Nodig je klanten uit om samen te werken in één online omgeving. Geef je klanten inzicht en overzicht. Denk bijvoorbeeld aan klantenservice, facturen en offertes.

 

Werk samen met je klanten in een klantportaal

Geloof ons niet zomaar, geloof de cijfers

36jaar
Toonaangevende ervaring
5.200+
Tevreden CRM klanten
18.200+
Tevreden CRM gebruikers
400+
Positieve reviews

Simpel, slim en intuïtief

Wij hebben ons geavanceerde alles-in-een CRM-platform ontwikkeld op basis van een unieke architectuur. Hierdoor kun jij realtime samenwerken, pas je standaard modules in een paar klikken aan en creëer je zelfs eigen modules, zonder ook maar één regel code. En zo kun jij profiteren van een State of the art CRM-oplossing voor een ongelooflijk lage prijs.

Wij zijn blij met jou.

CRM team CRM team

Wij zijn blij met jou.

Bij Tribe werken slimme en gedreven mensen met één gezamenlijk doel voor ogen; jou elke dag de beste en meest prettige werkbeleving geven met het krachtigste CRM-platform ooit. Zodat jij met Tribe een duurzame bijdrage kunt leveren aan het succes van jouw organisatie. Dat is onze passie. En die willen wij graag met jou delen.