Budgetten, kosten en planning

Probeer 14 dagen gratis

Grip op projecten en budgetten

Overzie elk moment van de dag de voortgang van je projecten in budget, tijd en kwaliteit. Zie waar projectonderdelen aandacht nodig hebben en stuur bij op het juiste moment. Tribe CRM is net zo flexibel als jij. Tribe houdt iedereen up-to-date en tegelijkertijd scherp op het werken naar hetzelfde doel.

Grip op projecten en budgetten

Tijdsplanning: houd elke deadline bij

Maak in één oogopslag duidelijk wat er gedaan moet worden, opgesplitst in mijlpalen en de maximale tijd dat het mag duren. Blijf automatisch op de hoogte van deadlines, zodat je het grotere plaatje nooit uit het oog verliest.

Probeer 14 dagen gratis.
Tijdsplanning houd elke deadline bij

Vind alles terug in één overzichtelijk projectdossier

Leg met een klik vast welke relaties er betrokken zijn bij elk project. Vind altijd je gemaakte afspraken terug en bewaar belangrijke documenten, e-mailgesprekken en notities van je klant. Met één centrale informatiebron ben je voorbereid en klantgericht.

Vind alles terug in één overzichtelijk projectdossier

Geloof ons niet zomaar, geloof de cijfers

36jaar
Toonaangevende ervaring
5.200+
Tevreden CRM klanten
18.200+
Tevreden CRM gebruikers
400+
Positieve reviews

Simpel, slim en intuïtief

Wij hebben ons geavanceerde alles-in-een CRM-platform ontwikkeld op basis van een unieke architectuur. Hierdoor kun jij realtime samenwerken, pas je standaard modules in een paar klikken aan en creëer je zelfs eigen modules, zonder ook maar één regel code. En zo kun jij profiteren van een State of the art CRM-oplossing voor een ongelooflijk lage prijs.

Wij zijn blij met jou.

CRM team CRM team

Wij zijn blij met jou.

Bij Tribe werken slimme en gedreven mensen met één gezamenlijk doel voor ogen; jou elke dag de beste en meest prettige werkbeleving geven met het krachtigste CRM-platform ooit. Zodat jij met Tribe een duurzame bijdrage kunt leveren aan het succes van jouw organisatie. Dat is onze passie. En die willen wij graag met jou delen.