Verhoog je relevantie met Tribe CRM

Probeer 14 dagen gratis

Haal meer uit je relaties

Leg de basis voor een succesvolle marketing campagne door kenmerken toe te wijzen aan je relaties. Dan kun je je aanbod toespitsen op je doelgroep. Je verhoogt hiermee de relevantie van je boodschap. Wil je alle klanten in Amsterdam, alle directeuren of alle bezoekers van je evenement selecteren? Dat kan!

Haal meer uit je relaties

Creëer professionele campagnes in een handomdraai

Creëer e-mail marketing campagnes met de gebruiksvriendelijke editor. Maak professionele lay-outs en templates in eigen huisstijl voor je nieuwsbrieven en e-mails. Maak aangepaste berichten om relevante personen te bereiken. Je hebt geen aanvullende programma’s nodig.

Probeer nu gratis.
E-mail marketing campagne editor

E-mail marketing automation

Gebruik bijvoorbeeld e-mailberichten op basis van een trigger: door een handeling van een relatie, zoals een klik op een specifieke link of een informatie-aanvraag, wordt automatisch een vervolgmail gestuurd. Of stuur automatisch een verjaardags mail op basis van geboortedatum.

E-mail marketing automation

Marketing dashboard

Bekijk de resultaten van je campagnes in overzichtelijke rapportages. Krijg waardevolle inzichten over geopende e-mails, aantal keren dat er op een link is geklikt, wie zich heeft afgemeld, wie zich heeft ingeschreven voor je event. Blader door de bibliotheek waar je toegang hebt tot standaard widgets en je eigen aangepaste widgets om je ideale marketing dashboard in te richten.

Marketing dashboards

Meer leads vanaf je website

Haal eenvoudig meer leads binnen door Tribe CRM te koppelen aan je website. Iedere inschrijving via je website wordt direct een lead in je CRM systeem waarmee je direct aan de slag kunt. Richt je inschrijfformulieren zo in dat alle voor jou belangrijke data direct voor je beschikbaar is in CRM. Makkelijker kan haast niet.

Meer leads vanaf je website

Geloof ons niet zomaar, geloof de cijfers

36jaar
Toonaangevende ervaring
5.200+
Tevreden CRM klanten
18.200+
Tevreden CRM gebruikers
400+
Positieve reviews

Simpel, slim en intuïtief

Wij hebben ons geavanceerde alles-in-een CRM-platform ontwikkeld op basis van een unieke architectuur. Hierdoor kun jij realtime samenwerken, pas je standaard modules in een paar klikken aan en creëer je zelfs eigen modules, zonder ook maar één regel code. En zo kun jij profiteren van een State of the art CRM-oplossing voor een ongelooflijk lage prijs.

Wij zijn blij met jou.

CRM team CRM team

Wij zijn blij met jou.

Bij Tribe werken slimme en gedreven mensen met één gezamenlijk doel voor ogen; jou elke dag de beste en meest prettige werkbeleving geven met het krachtigste CRM-platform ooit. Zodat jij met Tribe een duurzame bijdrage kunt leveren aan het succes van jouw organisatie. Dat is onze passie. En die willen wij graag met jou delen.