Verhoog je productiviteit met Tribe

Probeer 14 dagen gratis

360-graden overzicht van je relaties

Met Tribe hebben alle medewerkers een 360-graden overzicht van elke relatie. Start ieder contact vanuit één centraal overzicht en weet wat er speelt. Bewaar belangrijke documenten, notities, e-mailgesprekken en supporttickets van je relatie. Bespaar zo tijd en leg de beste basis voor sales en marketing.

360 graden klantbeeld

Altijd en overal toegang tot je contacten

Blijf onderweg verbonden op elk apparaat. Via laptop, mobiel of tablet; de schermgrootte doet er niet toe. Beheer je klantinformatie en weet dat je altijd voorbereid naar je volgende afspraak gaat.

Start direct 14 dagen gratis.
Altijd en overal toegang tot je contacten

Visualiseer je werk met dashboards

Met Tribe maak je in een handomdraai je eigen dashboards om overzicht te houden over je dagelijkse werk en de voortgang van je doelen. Blader door de bibliotheek met handige voor gedefinieerde widgets en andere hulpmiddelen om jouw ideale werkplek in te richten. Geef je bedrijf hiermee een flinke efficiëntie boost!

Visualiseer je werk met dashboards

Creëer ambassadeurs die je merk versterken

Maak van je klanten ambassadeurs. Een positieve klantervaring draagt bij aan de waarde die je klanten aan je toekennen. Je relatiebestand vormt de basis van je mond-tot-mond netwerk. Er liggen oneindig veel kansen voor het oprapen. Je zult zien dat er een sneeuwbal effect ontstaat zodra je hier actief mee aan de slag gaat.

Leads opvolgen en beheren

Update Tribe CRM zonder Outlook of Gmail te verlaten

Deze unieke werkwijze zorgt ervoor dat je jouw CRM omgeving integreert in je eigen Outlook account. Elke nieuwe e-mail of afspraak die jij wilt vastleggen in Tribe koppel je zonder je Outlook te verlaten.  Je kan zelfs een project starten en een offerte of factuur versturen. Je administratie bijhouden wordt met Tribe CRM een heel stuk eenvoudiger. Dat levert je direct tijdswinst op.

Sales funnel in je outlook

Geloof ons niet zomaar, geloof onze cijfers

36jaar
Toonaangevende ervaring
5.200+
Tevreden CRM klanten
18.200+
CRM gebruikers
400+
Reviews van tevreden klanten

Simpel, slim en intuïtief

Wij hebben ons geavanceerde alles-in-een CRM-platform ontwikkeld op basis van een unieke architectuur. Hierdoor kan jij realtime samenwerken, pas je standaard modules in een paar klikken aan en creëer je zelfs eigen modules, zonder ook maar één regel code. En zo kun jij profiteren van een State of the art CRM-oplossing voor een ongelooflijk lage prijs.

Wij zijn blij met jou.

CRM team CRM team

Wij zijn blij met jou.

Bij Tribe werken slimme en gedreven mensen met één gezamenlijk doel voor ogen; jou elke dag de beste en meest prettige werkbeleving geven met het krachtigste CRM-platform ooit. Zodat jij met Tribe een duurzame bijdrage kunt leveren aan het succes van jouw organisatie. Dat is onze passie. En die willen wij graag met jou delen.