Verhoog je omzet met Tribe CRM

Probeer 14 dagen gratis

Sluit meer deals en verhoog je omzet

Tribe CRM geeft je alle tools om sneller en meer deals te sluiten. Stop met het besteden van tijd aan overbodige handmatige taken en focus op sales. Door te werken met Tribe verlies je nooit meer een deal. Tribe geeft een boost aan je resultaten zonder extra tijd van je te vragen. Je gaat meer offertes sturen en meer klanten verwelkomen.

Sluit meer deals

Altijd en overal toegang tot je sales pijplijn

Tribe CRM is dé essentiële business tool die je helpt productief te zijn waar je ook bent. Blijf op de hoogte van je klantinformatie, ook onderweg via smartphone en tablet. Weet dat je goed voorbereid begint aan een afspraak. Werk je notities bij en verwerk taken, contactinformatie, leads en deals als de details nog vers in je hoofd zitten.

Test 14 dagen gratis.
Altijd en overal toegang tot Tribe CRM

Eenvoudig professionele offertes in eigen huisstijl

Creëer gemakkelijk offertes in je eigen huisstijl. Verzend offertes met een professionele uitstraling. Volg het beslisproces van je prospect op de voet, je ziet wanneer en hoe vaak je offerte is bekeken. Je prospect kan vervolgens direct digitaal ondertekenen.

Professionele offertes

Weet hoe je ervoor staat met overzichtelijke dashboards

Zie in één oogopslag hoe je ervoor staat dankzij overzichtelijke dashboards. Zo zorg je dat je grip krijgt op trajecten die je kunt verzilveren. Mis geen kansen door gebrek aan overzicht en monitor je forecast real-time.

Overzichtelijke dashboards

Richt in een handomdraai je eigen geautomatiseerde verkoopprocessen in

Laat je bedrijf groeien met een team dat veel meer werk doet dan dat het werkelijk aan mankracht heeft. Je kan bijna alles automatiseren zonder dat er ook maar één regel code aan te pas komt!

Verkoopkansen Kanban

Geloof ons niet zomaar, geloof onze cijfers

36 jaar
Toonaangevende ervaring
5.500+
Tevreden CRM klanten
18.000+
Tevreden CRM gebruikers
400+
Positieve CRM reviews

Simpel, slim en intuïtief

Wij hebben ons geavanceerde alles-in-een CRM-platform ontwikkeld op basis van een unieke architectuur. Hierdoor kun jij realtime samenwerken, pas je standaard modules in een paar klikken aan en creëer je zelfs eigen modules, zonder ook maar één regel code. En zo kun jij profiteren van een State of the art CRM-oplossing voor een ongelooflijk lage prijs.

Wij zijn blij met jou.

CRM team CRM team

Wij zijn blij met jou.

Bij Tribe werken slimme en gedreven mensen met één gezamenlijk doel voor ogen; jou elke dag de beste en meest prettige werkbeleving geven met het krachtigste CRM-platform ooit. Zodat jij met Tribe een duurzame bijdrage kunt leveren aan het succes van jouw organisatie. Dat is onze passie. En die willen wij graag met jou delen.