Algemeen | 23 januari 2023
klanten beheren

Hoe wijzig ik de achtergrond foto op mijn dashboard?

Wat voor achtergrond heb jij op je computer staan? Een mooie vakantiefoto of één van de kinderen of ga jij juist voor de rust van een lege achtergrond. Er is niets zo persoonlijk als smaak en de achtergrond van je computer valt daar ook onder. Net zo als de achtergrond in Tribe CRM. Volg de stappen in dit artikel om jouw persoonlijke achtergrond in te stellen.

1 Waar stel ik mijn achtergrond in?

Zoals gezegd, je achtergrond is iets persoonlijks, dus het instellen van de achtergrond doe je ook in je persoonlijke instellingen. Het mooiste resultaat bereik je met een liggende foto.

1. Klik rechts bovenin het scherm op jouw medewerker icoon.
  2. Selecteer de optie persoonlijke instellingen.
  3. Open de persoonsgegevens in het detail paneel.
  4. Open daarna de veldgroep instellingen.
  5. Klik op drop een foto in het veld werkplek achtergrond.
  6. Je achtergrond wordt direct ververst.