New features & changes | 12 mei 2023
klanten beheren

Tabbladen in projecten verbergen

Een project heeft standaard een aantal tabbladen om informatie te registreren, denk aan externe kosten of de bezetting of planner. Het is nu mogelijk bepaalde tabbladen te verbergen in de rollen.

Voor deze instellingen heb je beheerdersrechten nodig.

De verschillende tabs binnen een project kun je door middel van het gebruik van rollen nu verbergen. Binnen een rol vind je de rechten op de tabs in de sectie project. Een gebruiker heeft rechten om het tabblad te zien wanneer het bolletje groen is. Een rood bolletje geeft aan dat de gebruiker geen rechten heeft om het tabblad te zien.

Let op: bij het wijzigen van een recht binnenĀ een rol zal een verversing worden uitgevoerd van het scherm van de gebruiker.

Meer informatie over het gebruik van rollen vind je in het artikelĀ Hoe werken de rechten en rollen in Tribe CRM?