Microsoft 365 agenda koppeling – Goedkeuring vereist Azure

Het kan voorkomen dat bij het maken van de Microsoft 365 agenda koppeling onderstaande melding verschijnt na aanmelden op het Microsoft account.

Krijg je bovenstaande melding, geef dan een reden in (bijv. Tribe CRM koppeling) en klik op Goedkeuring aanvragen.

Daarna kan de beheerder van Microsoft 365 de koppeling goedkeuren en kan de koppeling opnieuw tot stand worden gebracht.

De stappen voor het goedkeuren van de app voor de beheerder staan hieronder beschreven:

1.  Ga naar : https://aad.portal.azure.com/#view/Microsoft_AAD_IAM/StartboardApplicationsMenuBlade/~/AccessRequests
  2. Onderstaande melding verschijnt:

1.  Klik nu op Tribe CRM – Graph Connector en vervolgens op Review permissions and consent.

1. Meld nu aan met het beheerdersaccount van Microsoft 365 en klik vervolgens op Accepteren.