Release notes | 9 juni 2023

Week 23 – 2023

Nummer Omschrijving Toelichting
PI202100133 Artikelomschrijving in andere taal  Producten kunnen nu vertaald worden
PI202200601 Import toont velden in niet zichtbare veldgroep niet Niet zichtbare velden worden in de import definitie getoond in veldgroep eigen velden
PI202300145 PV Import issues Aantal issues in de PerfectView CRM Online connector opgelost
PI202300146 Import van notities Wijziging doorgevoerd in tijdlijn van de notitie wanneer deze aan een relatie wordt gekoppeld
PI202300188 Afbeelding in layoutblok in sjabloon Wanneer een afbeelding veld werd gebruikt binnen een layout blok dan werd deze niet getoond in de preview/uiteindelijke pd
PI202300199 Lijstweergave knopje in gesegmenteerde widget Wanneer er meerdere segmentaties zijn in een widget kon je bij de middelsten niet naar de lijstweergave
PI202300231 Bezettingswidget – mijn bezetting Nieuw standaard widget Mijn bezetting. De widget is zichtbaar onder de project widgets
PI202300330 Offerte sjabloon met “is standaard” wordt niet geselecteerd bij aanmaken offerte Is standaard schuifje werkt nu ook bij een offerte
PI202300338 Logviewer error bij gebruikers Logviewer werd getoond terwijl de gebruiker geen rechten heeft, melding toegevoegd voor gebruiker.
PI202300360 product description Bij gebruik van de knop ‘wijzig omschrijving’ (potlood) in een productlijn. 1. Indien lege omschrijving: kopieer de productnaam naar de omschrijving. 2. Indien niet leeg (beschrijving is al opgeslagen); kopieer de productnaam niet.