New features & changes | 6 december 2023

Campagne filter kopiëren en plakken

Het is nu mogelijk een filter in een campagne te kopiëren en in een andere campagne te plakken.

Het opzeten van een goede campagne is een arbeidsintensief karwei. Naast een mooie mail met een goede boodschap, is het noodzakelijk de juiste selectie te maken. Om je werkzaamheden te vereenvoudigen had je al de mogelijkheid een campagne te dupliceren. Hiermee wordt het sjabloon uit de campagne gekopieerd naar de nieuwe campagne, waardoor je gebruik kan maken van de bestaande opmaak van de mail.

Het selecteren van je relaties doe je door het aanmaken van de juiste filter. Het is nu mogelijk een filter te kopiëren en te plakken in een nieuwe campagne. Vooral bij het gebruik van complexe filters, scheelt dit veel tijd en mogelijke fouten.

Volg onderstaande stappen om een filter te kopiëren en plakken:

1. Open een campagne met een filter die je wil kopiëren.
  2. Klik op de veldgroep selectie.
  3. Op basis van welke entiteit is de filteren aangemaakt? Contactpersonen, leden, particulieren etc.?
  4. Klik op de knop kopiëren naar klembord.
  5. Open de campagne waar je de filter naar toe wil kopiëren.
  6. Klik op de veldgroep selectie.
  7. Selecteer dezelfde entiteit als in stap 3.
  8. Klik op de knop plakken van klembord.

Let op: het kopiëren en plakken van de filter werkt alleen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hetzelfde type in de selectie.