Release notes | 6 maart 2023
klanten beheren

Week 9 – 2023

Nummer Omschrijving Toelichting
PI202300054 Afzender van factuur e-mail berichten Indien een factuur email verstuurd wordt op basis van een email sjabloon dan wordt de afzender ingesteld in het sjabloon over genomen.
PI202300115 Portaal slaat soms gegevens niet op Visuele aanpassing gemaakt. Iedere save actie wordt zichtbaar d.m.v. een groen vinkje achter het aantal wordt getoond.
PI202300117 campagne die niet meer ingepland staat wordt alsnog verzonden Bij het campagne die terug geplaatst wordt in de concept fase wordt de planningsdatum gewist.
PI202300118 Evenementen opnemen in kalender werkt niet Evenementen hebben nu de optie om in de kalender getoond te worden middels een instelling in het evenement.
PI202300133 Bevestigingsmail bij ongedaan maken van opzegging Contactpersoon vermeld op contract ontvangt een bevestigingsmail als contract weer wordt geactiveerd
PI202300136 Foutmelding bij eBoekhouden Handmatige synchronisatie gaf een foutmelding. Werking is gecorrigeerd.
PI202300154 Meer laden knop weg onder medewerkers configuratie Meer laden knop is weer beschikbaar in de lijst van gebruikers.
PI202300155 Portaal users / lege users in medewerkerspagina De vulling van de gebruikerslijst is aangepast, zodat portaal gebruikers en vervallen gebruikers licenties niet meer getoond worden.
PI202300160 Verbeterde afhandeling audittrail timeout Verbetering in de foutafhandeling als het ophalen van een medewerker audittrail een time-out geeft.
PI202300164 Prijzen uit staffel Bepalen van prijzen op basis van staffels in een prijslijst verbeterd.
PI202300168 Prijzen niet juist bepaald in urenregistratie/productregels De regels voor het bepalen van de juiste product prijs zijn verbeterd