Release notes | 24 oktober 2022
klanten beheren

Week 42 – 2022

Nummer Omschrijving Toelichting
PI202200566 Outlook addin heeft grijsscherm De outlook addin is geupdate met updates voor de nieuwe microsoft office updates om de aanmelding weer mogelijk te maken
PI202200690 Lege notificatie bij eindfase van offerte Situatie deed zich voor indien huidige gebruiker als contactpersoon aan de offerte was gekoppeld en de een custom eindfase was toegevoegd aan de verkoopkans
PI202200713 Heropenen verkoopkansen die gewonnen worden. De afsluitdatum werd niet verwijderd wanneer een verkoopkans werd heropend.
PI202200715 Upload probleem bijlage bij e-mail De bijlagen werden bij de relatie opgeslagen i.p.v. de e-mail wanneer een bijlage in het drag & drop scherm werd gesleept
PI202200733 Problemen in productregel volgorde (sorteer index) Productregels werden in de verkeerde volgorde opgeslagen
PI202200737 Probleem met ophalen gerelateerde data in automation